The Republic 0f 16 Nation !

Akhirnya,
Allah bagi jua kesempatan untuk aku menaip dalam post ni..
Minta maaflah kepada semua pembaca setia dan terima kasih jua kerana sanggup
menunggu..
Mesti semua tertanya apakah yang dimaksudkan dengan 'The Republic 0F 16 Nation'..
Jangan salah faham dan fikir bukan2..
Ia bukan seperti kumpulan indie,rempit,gengster mahupun mafia..
nak tahu apa ?
Haa...
ianya sama erti dengan perkataan generasi,komuniti,era mahupun angkatan..
Harap2 semua faham..kalau x faham buat2 faham dahla...

itu baru sedikit info pasal KAMI..
baru pendahuluan..
belum tengok ahli2 nya lagi..
ini ade sedikit gambar pasal
aktiviti2 yang dijalankan...





The Second Saladin Suit...telah direka oleh The Pure Islamic Inventor yang ahlinya terdiri daripada Ramadhan,Paeh,Dent,Muiz,Wan dan Islami.Terdapat 4 lagi Kumpulan bersama rekaan masing2.Nanti aku letak gambarnya,harap semua bersabar..
Aduh...
beberapa minggu lagi ada pertandingan roket..
doakan kami menang lawan Sahibah..
rasanya senang ja..
haha..
T0 be continue.....

1 comments:

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Ada ulam ulam kampung
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.